onsdag 3. mars 2010

THAILAND (Bangkok)

Bangkok (25.02 - 28.02):
-Ankom Bangkok ca kl 19.00, og ble igjen staaende hundre aar i passkontroll, for vi kom oss ut i ankomsthallen der vi ble mott av herr og fru saether! Vi spiste mat og hygget oss i et par timer, for vi overtok deres private sjaafor som tok oss til sentrum. Der motte vi de skinna guttebassene Marius, Ludvik og Thue=) Vi bodde alle fem paa ett rom paa hostel Suk11 (anbefales!!!), og benyttet anledningen til aa spise kveldsmat paa McDonalds (som faktisk serverte kjott...)
Den forste dagen i Bangkok ble tilbrakt paa diverse kjopesentere, saa lommebokene fikk endelig kjort seg... Vi spiste middag paa Khao san road og mottok hundre foresporsler om aa komme paa pingpong show (dette innebaerer porno og bordtennisballer), saa vi takket hoflig nei til baade show og shemales.
Dag to var den store sightseeingdagen. Vi sparket i gang festlighetene paa floating market, altsaa et marked paa vannet i baater. Det var kaotisk og ekstremt varmt, men en fin opplevelse. Thue fikk til og med kjopt seg en fantastisk straahatt! Neste stopp var tigertempelet. Vi hadde gledet oss til dette veldig lenge, saa gleden var stor da Mog og Mac fikk booket plass paa den siste tigerbabymatingen. Det slo ikke feil, tigrene var helskjonne, og tross i diverse bitemerker(!) var vi storfornoyde der vi satt paa knaerne og matet pusekattene med taateflaske.

Kort post, men vi kommer sterkere tilbake=)

1 kommentar:

  1. Hei jenter - nå må vi snart ha en oppdatering. Snakket med Ine i dag og er veldig glad for at du er frisk og rask igjen. Godt du har med deg Florence Nightingale......... du var nok god å ha Emilie.

    Ønsker dere alt godt videre. Klem fra oss gamle på Nordseter.

    SvarSlett