mandag 15. mars 2010

Koh Phangan og Koh Tao

Etter en liten flytur i et bittelite fly fra Bankok til Koh Samui, kunne vi endelig nyte Thilands vakre oyer. Vi landet paa verdens soteste flyplass paa Koh Samui (flyplassenbestod av saa bungalower), og tok deretter baat til Koh Phangan. Her ble vi hentet av vaar privatsjaafor Magnus, som hadde leid en jeep. Magnus kjorte oss trygt frem til vaart superkoselige hotell b52. paa Koh Phanga var vi en stor gjeng: Magnus, Thomas, Marius, Mathias, Ludvik, Christina, Kristin, Sunniva og Bjorg + Emilie og Ine. vi koste oss i 4 dager med litt scooterkjoring, strandliv, god mat og ikke minst fullmoonparty!(det var like sykt som man tror, nesten som russetid paa stranden)

Torsdag 4. Mars gikk turen videre til Koh Tao. Vi kom oss til slutt til hotell Narakaan etter en sykt varm catamaran- baattur. Dagene fremover skulle handle om soling, thaimassasje og dykking. For Ines del ble det en dag med soling og massasje, som forte til dehydrering og infeksjon, som igjen forte til HBO- skrekkfilmer og aloevera paa hotellrommt, mens Emilie brukte tiden fornutig til aa bli en advanced(!) dykker. I og med at det er Ine som skriver dette innlegget, vil Emilie sikkert utdype hvor utrolig bra det er aa dykke senere, men jeg har faatt inntrykk av at verden under vann er utrolig!
Fredag 12. mars kom guttene (Mathias, Marius og Ludvik) til Koh Tao, det var veldig hyggelig aa faa litt selskap igjen:)
De siste dagene har vi kost oss med strandliv og litt fest, mens morgen skal Ine begynne sitt undervannseventyr med Mathias og Marius. Emilie og Ludvik er saa rutinerte at de har gjort disse dykkene for, saa de skal kanskje snorkle med haier!!

Saa friske og raske koser vi oss masse paa Koh Tao!:)
- Ine

5 kommentarer:

 1. ...så flink pike, Ine! Blog er bra;-) Og så godt at du er frisk og rask igjen! Emilie, hai er IKKE bra - Nemo derimot kan du daite alt du vil! Kos dere siste rest av Thailand - lykke til med dykking for dere som skal det! Ikke joine rødtrøye demonstrasjoner - verken for eller mot Thaksin! Love y´a guys lots!

  SvarSlett
 2. Hei jenter, godt med litt oppdatering, vi ønsker hyppigere blog...Endelig har du også fått dykkerlappen Ine, men det vi er mest glade for er at du er frisk og rask igjen. Emilie,jeg hører at du er blitt skikkelig erfaren på dykkingen,men enig med Ingvild, haier er ikke gøy! Nyt de to siste dagene i Thailand, snart venter en lang flytur og så er dere på et annet kontinent.... igjen. Glad i dere, hils gutta, have fun... Klem fra mamma-Torild

  SvarSlett
 3. Så godt å høre fra dere igjen. Hadde riktignok en koselig telefonsamtale og melding fra deg Ine i forrige uke. Vi hadde forresten en kjempefin gullbryllupsfest.
  Nå gleder vi oss til flere oppdateringer fra dere. Kos dere fortsatt og gratulerer med dykker-sertifikatet.
  Klem fra mormor og bestefar

  SvarSlett
 4. Heisann jenter, dere er vel down under nå? Send en liten oppdatering så vi får vite hva som skjer da :-)

  Store klemmer fra meg.

  SvarSlett
 5. Hey mates...super bloggers!!! Come on, give´s some updates, eh? Nothing much, just a little bit about your excitement over life, the world - and of course how much ya miss us;-) Hugs and kisses

  SvarSlett