torsdag 11. februar 2010

AGRA

Agra: Vi dro fra hotellet i Delhi kl 05.15(!!!) og satte oss paa toget til Agra. Togturen gikk fint og vi fikk baade te, mariekjeks og hvit omelett, diggers... Togstasjonen i agra var som alt annet i India, ekstremt kaotisk, men vi fant til slutt en rickshaw som tok oss til hotellet, som laa midt mellom restaurantkjedene pizza hut(!) og Costa coffee:) Etter en etterlengtet cappuccino, dro vi paa sightseeing med vaare nye danske venner, Kristina og Lotte. Forste stopp var selvfolgelig Taj Mahal, og ja, kjaerlighetsbygget er like fint som paa bilder. Men for en og annen indisk turist, var det noe som utkonkurrerte selveste Taj; nemlig fire hvite jenter sittende i en trapp. Uten aa overdrive kom det rundt 50 indiske menn som saa gjerne onsket et bilde med oss. Vi stilte selvfolgelig opp, og fikk endelig levd ut kjendisdrommen. For det er faktisk saann det foles aa traske gatelangs i India. Alle roper, peker, stirrer, plystrer og smiler til oss. I India er det hverdagskost aa bli kalt Ms. Universe og toppmodell, helt greit!... Selvtilliten faar en real boooost med ett man entrer gatene.

Selvtilliten ble ikke akkurat mindre av aa besoke "Red fort", der 2-3 skoleklasser (med laererne i spissen) bestemte seg for aa angripe de hvite jentene med kameraer... vi hadde en photoshoot paa rundt 30 min!! Det var ogsa her vi fikk vaart forste frieri. (Bygget var flott og rodt)

Dagens siste attraksjon var "Baby Taj". Navnet taler for seg, Taj Mahal i baby- utgave.
Etter aa ha overtalt rickshaw-sjaaforen vaar til aa droppe aa kjore innom diverse "shoppingsentre" fikk vi endelig hvilt oss paa hotellet. Forresten, Ine laerte seg aa pusse marmorstener, utrolig kult! (alle andre kjedet seg i stykker, mens Mactutt gravde og spurte om alle detaljene rundt marmorpussing)

Middagen var selvfolgelig paa pizza hut, der vi koste oss med smaa peperonipizzaer og King Fisher. Enda et bevis paa kjendisstatusen kom da kelneren vaar, Neshkar, inviterte oss ut paa byen med sjekkereplikken:"In Norway, they don't live in houses, they live in pizzas!"

Senere paa kvelden var vi vitne til et indisk bryllup, og ble rundlurt da vi kjopte sko til 60 kr.

Naa er vi i Jaipur, blogginnlegg herfra kommer senere.

-Mog og Mac

10 kommentarer:

 1. Hei og hopp, da prøver vi på nytt i denne teknologiens verden, jeg er tross alt blond da! Ser ut som filmstjernene har det helt topp, kan ikke være bare bare å være så omsvermet til enhver tid, men kjenner jeg dere to rett så nyter dere vel hvert sekund. Fortsett å kose dere masse. Stor klem fra mamma/Torild

  SvarSlett
 2. Dette høres gøy ut - men vi vil IKKE ha noen indiske menn i familien!!! Kos dere fortsatt.
  Klem fra mormor

  SvarSlett
 3. ...blonde jenter på tur - alltid en hit;-) Marmorpussing, Ine..? Spennende! Kan dere legge inn bilder på denne bloggen - dere to foran Taj Mahal - med en stim av indere...! Koser dere glugg ihjel nå, skjønner jeg - men dere må bli bedre på pruting!! Nuss

  SvarSlett
 4. Så bra at alt står til forventningene, kanskje litt over til og med:-)

  Enig med Ingvild, få ut noen bilder asap...

  Rock on. :-)

  SvarSlett
 5. Hei jenter - lenge siden vi har hørt fra dere, men regner med at dere har det bra. Masse klemmer fra oss her.

  SvarSlett
 6. Høres fantastisk ut - jeg storkoser meg med å lese bloggen! Klem Dagny

  SvarSlett
 7. BLOGG! Woah09. Det kan man like. Gøy at dere koZer dere. Be safe og sånn da. Kjærleik fra Vårt Land (i dobbel forstand, jeg råtner på jobb)

  SvarSlett
 8. Hello Mogens and Mactutt! See y´a in Bangkok!All well? Kodene er med i bagasjen, Emilie!
  Nuss

  SvarSlett
 9. Hei jenter - her snør det og blåser nordavind fra alle kanter i kveld. Regner ikke med at dere misunner oss. Hyggelig å få en tekstmelding Ine. Gleder oss til enda mer info. Masse klemmer fra mormor og bestefar til dere begge.

  SvarSlett
 10. Hei jenter nå må dere legge inn litt ny info snart da, vi er super spente her hjemme.

  Klem

  SvarSlett